Εκδήλωση της ΕΔΠΙ στις 25 Μαϊου

Τη Δευτέρα 25 Μαϊου 2015 ώρα 6.00 μ.μ. η Ενωση Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας Κύπρου (ΕΔΠΙ) σας προσκαλεί στην πρώτη της εκδήλωση με θέμα  «Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι παντού!»

Η Ένωση Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας είναι ένας αμιγώς μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2014. Στόχος της Ένωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε ζητήματα προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας στην Κύπρο και η μελέτη των δικαιικών ζητημάτων που άπτονται της προστασίας των δημιουργών. Μέλη της Ένωσης είναι ακαδημαϊκοί, δικηγόροι, δημιουργοί, καλλιτέχνες και  ευρύτερα πρόσωπα και φορείς που ενδιαφέρονται για ζητήματα προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Θα αναπτυχθούν κλασικά και επίκαιρα ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εκδήλωση απευθύνεται σε νομικούς, δημιουργούς, λογοτέχνες, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, φωτογράφους, προγραμματιστές, εκπαιδευτικούς, μουσικούς και γενικότερα στο ευρύ κοινό.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.  Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather